⚡⚡KOOP 4 KRIJG DE 5E MET 70% KORTING, CODE: MDS70  ⚡⚡KOOP 3, 40% KORTING OP DE 4E, CODE: MDS40  ⚡⚡KOOP 2, 20% KORTING OP DE 3E, CODE: MDS20 
*GRATIS LEVERING BIJ MEER DAN € 100,00 · 5% EXTRA KORTING OP EERSTE BESTELLING

OVER DAISYALL

Daisyall is wereldwijd marktleider als online verkoper van schoenen, jurken en accessoires en is opgericht in 2018. Klanten kunnen de uitgebreide online collectie doorzoeken en hun favoriete schoenen en jurken kiezen met grote tevredenheid. Daisyall is trots op zijn uitzonderlijke klantenservice, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

Daisyall is de handelsnaam van PIU FASHION LIMITED. Het wordt beheerd door PIU FASHION LIMITED en/of zijn gelieerde entiteiten ("wij" of "ons") ("daisyall.com", de "website").

WAAROM BIJ ONS KOPEN?

Recht op uw deur, anytime, anywhere

Daisyall zet uw prioriteiten eerste en schepen over de hele wereld met, zoals DHL of UPS. Wij bieden versnelde verzending alsook budget bewuste opties. Als we gebruik maken van internationaal vertrouwde logistieke dienstverleners, je gemoedsrust te weten dat uw belangrijke benodigdheden zal er zijn wanneer je ze nodig hebt te krijgen.

Vertrouwen en beveiliging terwijl u winkelt

Online winkelen kan intimiderend zijn in onze moderne tijd van internetfraude. Maar het hoeft niet zo te zijn. Daisyall biedt een betrouwbare en veilige winkelomgeving voor alle klanten. We maken gebruik van betrouwbare verwerking van betalingen systemen integreren VeriSign's wereldwijd erkende betaling technologie, en accepteren credit card, debit card, en PayPal-betalingen. Nu heb je het gemak om te betalen als je wilt en het vertrouwen dat uw informatie veilig is.

Altijd op zoek naar u

Of u vragen hebt voordat je bestelling of na uw items zijn aangekomen, hebben we ervaren customer service professionals beschikbaar via live chat of via een snelle respons ticketsysteem. Van het begin tot het einde van uw shopping ervaring met ons, zijn we toegewijd aan het maken van je gelukkig.