⚡⚡KOOP 4 KRIJG DE 5E MET 69% KORTING, CODE: NNS69  ⚡⚡KOOP 3, 49% KORTING OP DE 4E, CODE: NNS49  ⚡⚡KOOP 2, 29% KORTING OP DE 3E, CODE: NNS29 
*GRATIS LEVERING BIJ MEER DAN € 100,00 · 5% EXTRA KORTING OP EERSTE BESTELLING

Betalingsmethodes

We aanvaarden heel wat verschillende veilige en makkelijke betaalmethodes:

Credit Of Betaalkaart

Elke bezoeker kan veilig betalen met een beschikbare creditcard. Wij aanvaarden bovenstaande creditcard opties.

We slaan uw creditcard/bankkaart gegevens, noch uw persoonlijke gegevens op als u een betaling uitvoert. Heeft u verdere vragen omtrent het verloop van uw transacties op onze website, raadpleeg de bankinstantie die uw kaart leverde voor gedetailleerde informatie hieromtrent.

PayPal

PayPal is de meest populaire online betaalmethode wereldwijd!

Wanneer u een bestelling plaatst en betaalt met PayPal, dan wordt u doorgestuurd naar de PayPal betaalpagina waar u gevraagd wordt om in te loggen in uw PayPal-rekening door middel van het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. Als PayPal uw valuta niet ondersteunt, dan wordt deze omgezet in US dollars.

iDEAL

iDEAL is alleen beschikbaar voor bestellingen die naar Nederland zijn verzonden. En de valuta moet EUR zijn.

Overschrijving

Zodra uw opdracht geplaatst is, worden onze bankgegevens weergegeven.

Wij willen alle klanten eraan herinneren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor eventuele aanvullende kosten gerekend door de lokale bank. Om deze reden dienen klanten het totaal te betalen bedrag te bevestigen met hun lokale bank.

SOFORT

SOFORT is alleen beschikbaar voor bestellingen die naar Oostenrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland zijn verzonden. En de valuta moet EUR zijn.

Klarna

Klarna-betalingen zijn populair in Zweden. Voordat de betaling wordt goedgekeurd, voert Klarna risicocontroles uit op de shopper. Indien succesvol, neemt Klarna het volledige frauderisico voor de betaling op zich en betaalt u vooraf.